fbpx
  • Kérdése van? Hívjon minket! +36 (70) 362 1165
Cocoon Cooltech thumb
Cooltech kezelőfejek thumb
Cooltech kezelés thumb

HydraFacial


Egyedülálló szabadalmaztatott Vortex Technology termék

A HydraFacial MD® (Medical Device) egy orvosi minőségű, az arc felszínét átstrukturáló kezelés, amely mindössze 30 percig tart. A bőrre tartósan kedvező hatást fejt ki, és minden bőrtípus igényeinek megfelelően egyedileg alakítható. Ez a többlépcsős kezelés megtisztítja, egyenletesen hámlasztja az arcbőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt sejteket, ezzel egyidejűleg pedig pótolja a létfontosságú tápanyagokat, mint antioxidánsok, vitaminok és a hialuronsavat. A HydraFacial MD® azonnali, tapasztalható eredményeket biztosít, hosszas várakozás vagy kellemetlenség nélkül.

A szabadalmaztatott Vortex-Fusion® adagoló rendszer különbözteti meg a HydraFacial MD® készüléket a többi bőrfelület megújító eljárástól. Az ergonomikusan tervezett kezelőfejnek köszönhetően teljes mértékben szabályozni tudja a szérum típusát és annak áramlását. A Vortex-Fusion® vákuum beállításainak széles köre lehetővé teszi a készülék bőrtípusonkénti beállítását. Az egyedülálló, szabadalmaztatott HydroPeel® kezelőhegyek a lehető legegyenletesebb, legkövetkezetesebb rétegleválasztást teszik lehetővé. A többféle kiegészítő elemek, beleértve a Kék és a Piros LED lámpákat, és a Mechanikus Nyirokmasszázs terápiák elemeit, fokozzák a sokoldalúságot, a hozzáadott értéket és a nyereséget.

Kategóriák: Bőrmegújítás, Arckezelés

A HydraFacial MD® a HydroPeel® fej segítségével biztosítja a legegyenletesebb hámlasztást. Minden HydroPeel® fej kifinomult, szabadalmazott spirális kialakítású és megfelelően megválasztott színű, amely megkülönbözteti az egyes kezelési lépéseket és a leghatékonyabb eredményeket biztosítja.

A Vortex-Fusion® segítségével a különleges szérumok hatékonyabban enyhítik a környezet okozta károsodást, csökkentik a finom vonalak és ráncok megjelenését, és teltté és feszessé teszik a bőrt, ezzel azonnal látható eredményeket biztosítva és hosszú távon megőrizve az egészséges bőrt.

Adatok

Klinikai támogatás

Minden megvásárolt berendezéshez klinikai tréner által tartott felkészítést nyújtunk minden kezelőnek.

Hatékony marketing

Segítjük ügyfeleinket személyreszabott tanácsadással és kreatív marketing anyagokkal.

Kedvező üzleti modell

A berendezések árát nem kell előre fizetni, a törlesztőrészlet pedig fedezhető a kezelések árából.

iratkozzon fel heti hírlevelünkre